TiTOL on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n jäsenyhdistys. TiToLin jäseniä ovat sen jäsenyhdistykset. TiToLin henkilöjäseneksi voit liittyä suoraan TIVIAn kautta. TIVIAn jäsenmaksuja koskevissa tai jäsenetuihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä jasenasiat(at)tivia.fi.

Liittymisohjeet

Täytä sähköinen liittymislomake TIVIAn nettisivuilla. TIVIAn opiskelijäsenyys maksaa vain 20 euroa vuodessa.

Katso ajantasaiset jäsenmaksut ja muut jäsenyyteen liittyvät tiedot TIVIAn nettisivuilta.

Jäsentapahtumissa ja -koulutuksissa saa tuoretta tietoa ammatillisen kehittymisen tueksi, tärkeitä kontakteja sekä luontevan mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia. TIVIA-yhteisön laaja yhteistyökumppaniverkosto tarjoaa ammatilliseen kehittymiseen foorumeita, sisältöjä, välineitä ja keinoja.

TIVIA-yhteisön jäsenetuihin kuuluvat mm. edut alan lehdistä, koulutuksista, ohjelmistoista sekä matka- ja hotellipalveluista.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. TIVIA laskuttaa jäsenmaksut kalenterivuosittain. Huom! TIVIA ei ole ammattiliitto eikä TIVIAn kautta ole saatavissa työttömyyskassapalveluita.

Mikä TIVIA on?

TIVIA on tieto- ja viestintäalan johtava, puolueeton järjestö Suomessa. Liitto toimii sekä henkilö- ja yhteisöjäsentensä yhteenliittymänä että jäsenyhdistystensä kattojärjestönä. TIVIA on ICT-alan ammattilaisten ja alan opiskelijoiden verkostoitumisjalusta ja osaamisyhteisö, joka järjestää jäsenilleen koulutusta sekä toimii yhteiskunnallisena vaikuttajana alan asioiden eteenpäin viemiseksi.  TIVIAn toiminta tapahtuu pääsääntöisesti jäsenjärjestöissä, ja TiTOL kuuluu opiskelijajärjestönä TIVIAan.

TiTOLin jäsenenä olet myös TIVIAn jäsen ja varsinkin sitä kautta pääset nauttimaan tärkeistä taloudellisista eduista, joiden ansiosta jäsenmaksu ei ole kulu, vaan tuottava panostus.